Werkzaamheden
 

   
Renovatie

Het ei van Columbus voor renovatie van gebouwen tot een energiezuinig of zelfs energie-neutraal gebouw.

Lees in onderstaande artikelen meer over dit revolutionaire concept en zie op de schets hoe het werkt. Voor de echte techneuten een geluid en energie rapport. Meer info? bel of mail. Succes!

Renovatie Concept met LWD opstelling. » Download PDF

Enervision 13 Lowergy Renovatiewand. » Download PDF

Lowergy Concept wandverwarmingsmodule;
laboratoriumonderzoek thermisch comfort en geluidwering.
» Download PDF


Contact

VES Energy Solutions
Perzikgaarde 3
5103 EH Dongen
GSM: 06 1988 9742
Tel: 0162 820 920
Fax: 0162 820 921
E-mail: henk@ves-energy.nl

NL11KNAB0254946941
BTW nr: NL092432736B02
KvK nr: 57368236

 


Energiebesparingen

Energieneutraal en duurzaam hoeft niet "duur" te zijn, maar liefst simpel en onderhoudsvrij. Dat is de visie van Henk Vos van VES. Voor oriëntatie, advies, onderzoek, begroting, ontwerp, uitvoering, begeleiding, en controle. Neem vrijblijvend contact op.


Energiebesparingen

Het zal u verbazen hoe eenvoudige ingrepen dikwijls enorme energiebesparingen kunnen opleveren en de leefomgeving enorm verbeterd wordt. Een echt vakkundig advies van iemand die weet waarover hij praat. Er gaat teveel mis met energie systemen voor gebouwen. Deels door onkunde en deels door het niet tijdig inpassen van de installaties in het gebouw. In onze visie moet een nieuw gebouw lage of geen energiekosten hebben en geen torenhoge onderhoudskosten of herstelkosten na aanleg. Waarom naar duur betaalde bureaus voor adviezen welke achteraf niet aan de verwachtingen voldoen. Zie het door ons ontworpen bedrijfsgebouw aan De Slof 27 te Dongen. Duurzaam, energiezuinig, onderhoudsvrij. Graag nodigen wij U ter plaatse uit om een en ander eens echt werkend te zien en te beleven.

Nieuw voor Nederland uniek bedrijfspand i.v.m. de combinatie van de toegepaste technieken, energieneutraal en CO2 vrij.


Klik op de foto voor een vergroting. Klik hier voor meer foto's